Home

Hartelijk welkom op onze website! We laten graag zien wat we kunnen en wat we - ook voor u -kunnen betekenen. We zijn een internationaal opererend bedrijf met ongeveer 140 werknemers. Actief op drie fronten: installatiebouw, elektrobouw en metaalbewerking. Samen vormen we de Van der Leun Groep. Uiteraard bestaat er een wisselwerking en maken we gebruik van elkaars kennis en service. Daarnaast zijn we er in geslaagd onze diverse systemen naadloos te integreren. Dat levert tevreden klanten op, maar niet minder belangrijk: ook tevreden medewerkers. Met bijna een eeuw ervaring mogen we ons met recht een kenner van deze tak van sport noemen. Mede daardoor zijn in staat om aan uw wensen te voldoen: gesettled in een sterke traditie met oog voor innovatie.

Onze werkterreinen zijn utiliteit, industrie en maritiem. Een recente ontwikkeling is dat we in China een eigen vestiging hebben, gericht op de Chinese markt, maar ook als leverancier voor Europese opdrachtgevers: Van der Leun International. Dit afgezien van onze breed gevarieerde activiteiten die we al decennia lang overal ter wereld uitvoeren. Al met al, u kunt ervan uitgaan dat we dag in dag uit alles uit de kast halen om ook u van dienst te zijn!

Met vriendelijke groet,

Martin den Breejen, directeur

 

linkedicon.jpgfbookicon.jpgutubeicon.jpg

 

 

 

Santarun Gorinchem

20 December is het weer zover. De santarun in Gorinchem, waar van der Leun elk jaar weer probeert met de meeste deelnemers het hoogste bedrag voor het goede doel te halen. >>