READ MORE
GO TO TOP
Safety stand-by vessel, Damen Shipyards
SAFETY STAND-BY VESSEL

Shipyard: Maaskant Shipyards, Stellendam
Customer: Damen Shipyards / Vroon

Sea Installer, A2SEA + GustoMSC
Sea Installer

Shipyard: Cosco Nantong, China
Customer: A2SEA + GustoMSC

Damen OSRV 1050, Ocean Pact
DAMEN OSRV 1050

Shipyard: Wilson Sons, Brazil
Customer: Ocean Pact

CCP System, Deme Group
Refit of Controllable Pitch Propeller (CPP) System

Deme Group commissioned us to upgrade the CPP system in their Orwell, a 90 meter trailing suction hopper dredger.

GustoMSC
GustoMSC

New control method for X-Y cantilever skidding

Eurocarrier, Neptune Marine
EUROCARRIER

Shipyard: Neptune Marine
Customer: Neptune Marine

The power of Reliability

tewaterlating-chang-jiang-kou-01

Scheepsbouwers

Voor werven over de hele wereld is Van der Leun preferred supplier van geïntegreerde elektrische installaties. We denken en engineeren mee vanaf de allereerste tekening, zodat de installatie een logisch onderdeel wordt van het scheepsontwerp. Onze engineers zijn vervolgens tot aan de inbedrijfstelling bij elk project betrokken, zodat we de Van der Leun kwaliteit kunnen garanderen. Ook na oplevering zijn we dankzij onze wereldwijde netwerk altijd dichtbij, waardoor het serviceniveau hoog is en de kosten beheersbaar blijven.

Van-Oord-Completes-Mombasa-Port-Dredging

Scheepseigenaren

Voor scheepseigenaren zijn we een professionele engineeringspartner. We hebben ruime ervaring en bieden uitgebreide mogelijkheden voor maatwerkoplossingen. Met onze scheepsscan houden we ook na oplevering de prestaties van de systemen in de gaten. Met preventief onderhoud kunnen we zo het aantal uren dat een schip stilligt, minimaliseren. Aan het eind van de levensduur van een installatie, staan we klaar om met retrofits elk schip een nieuw leven te gunnen. Dankzij ons wereldwijde netwerk kunnen scheepseigenaren bovendien 24/7 op ons rekenen voor service en onderhoud.

VDL-content-Projecten-steel-constructions

Werktuigbouwers

Van der Leun bouwt niet alleen scheepssystemen: onze elektrische installaties zijn ook geïntegreerd in de machines en onderdelen van de beste werktuigbouwers voor de maritieme industrie. Een bouwer die kiest voor Van der Leun systemen, kiest voor bedrijfszekerheid, onderhoudsvriendelijkheid en topprestaties. Natuurlijk staan we ook in deze configuratie achter onze producten, dus we verzorgen graag service en onderhoud om een lange levensduur te garanderen.

Parts-Image-8-1-12

Technische groothandel

Van der Leun heeft een grote eigen productiecapaciteit. Naar een aantal van onze zelf geengineerde en geproduceerde is zo veel vraag dat we ze ook in serie produceren. Als producent van een productenrange in de metaal en elektrotechniek mogen we daarom ook de technische groothandel tot onze klantenkring rekenen. Zo kunnen eindgebruikers de Van der Leun kwaliteit ook off-the-shelf ervaren.

vdl-content-projecten-onshore

On- en offshore

Dankzij onze specifieke branchekennis en ruime ervaring zijn we een betrouwbare partner voor de on- en offshore. Zo engineeren en installeren we systemen op alle soorten schepen voor de offshore. Daarnaast hebben we veel ervaringen opgedaan met de engineering en productie van systemen die de extreme omstandigheden op platforms aankunnen. Bedrijven in deze hele veeleisende sector vertrouwen op onze innovatieve oplossingen en hoge serviceniveau.

VDL-content-dredging

Baggermaatschappijen

In de baggerwereld ligt een belangrijk deel van onze roots. Voor de meeste grote baggerbedrijven zijn we al jarenlang leverancier en sparringpartner. Het gaat dan bijvoorbeeld om de besturing van de hydraulische installatie van een hopperzuiger, de visualisatie van het baggerproces of het draadloos besturen van een boosterstation. Maar ook om een ontgassingsinstallatie, pompregelingen of de belading. Samen met de opdrachtgever bekijken we voortdurend hoe we de automatisering van het baggerproces nog verder kunnen verbeteren.

VDL-content-Electro

Industrie en utiliteit

We zijn specialist in installatie en onderhoud van volledige geïntegreerde elektrische installaties in magazijnen, kantoren en winkelpanden. Daarbij volgen we dezelfde werkwijze die we in de maritieme sector hebben geperfectioneerd: van engineering tot oplevering realiseren we samen met de opdrachtgever de meest efficiënte, optimaal presterende installatie. Natuurlijk nemen we ook graag service en onderhoud voor onze rekening, op abonnementsbasis of op afroep.