Wil jij aan de slag in een dynamisch internationaal familiebedrijf?  Hou je van korte lijnen en een informele werksfeer? Heb jij een no-nonsense mentaliteit en hou je van aanpakken? Volg je opleiding in het hoger onderwijs en ben je opzoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Dan is Van der Leun op zoek naar jou!

De opdracht:

Besturings-lagen autonome pont

Dit bieden we jou

Je komt te werken bij een groeiend en dynamisch familiebedrijf. De werksfeer is goed en informeel. Je ontvangt een stagevergoeding en reiskostenvergoeding. In de huidige corona tijd kun je, voor zover dat mogelijk is, thuis aan je stageopdrachten en opdrachten werken. Dit zal altijd in overleg gaan met je stagebegeleider. 

De opdracht

Onderzoek doen naar en het uitwerken van diverse besturingslagen van een autonome voetveerpont. Denk daarbij aan:

  • De bepaling van de koers, met daarbij beïnvloeding door stroming en wind;
  • Het waarnemen van objecten, vast en bewegend, met verschillende sensoren en hierbij een beslismodel om af te remmen / door te varen of een andere route te varen;
  • Het omzetten van de gewenste koers in een aansturing voor de thrusters (in richting en kracht).
Over ons

Van der Leun is meer dan 100 jaar actief in de elektrotechniek en werkt over de hele wereld aan installatieprojecten. Zowel in de maritieme industrie, utiliteit, bagger en offshore. Zo hebben we naast ons hoofdkantoor in Sliedrecht ook vestigingen in o.a. Roemenië, China, Vietnam en Singapore. Onze specialismen hebben we ondergebracht in drie divisies: Maritieme installaties, Metaalbewerking en Elektrotechniek. Met onze 225 medewerkers werken we samen aan innovatieve, betrouwbare geïntegreerde oplossingen voor topbedrijven wereldwijd. Van der Leun​ wil de wereld voor ​haar​ klanten kleiner maken door ze wereldwijd lokaal te ontzorgen.​​

Informatie en solliciteren

Heb je vragen? Bel dan naar 0184-413288 en vraag naar Hans van de Velde, Manager Technical Departments.

Wanneer je interesse hebt om bij ons stage te lopen of je wanneer jij je afstudeeropdracht bij ons wilt doen, dan zien wij jouw motivatie en CV graag tegemoet via onderstaande knop.

Meer stageplaatsen

Open sollicitatie

Staat dé stageplaats of afstudeeropdracht er voor jou niet bij?

Lees meer
Open sollicitatie