Leerling Monteur Installatiebouw - BBL

In de functie van Leerling Monteur leer je elektrotechnische montage- en installatiewerkzaamheden uit te voeren. Dit gebeurt veelal op projectlocatie in Nederland, maar ook in het buitenland.

De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen maritieme installaties. Denk daarbij aan besturingskasten / schakel -en bedieningspanelen. Je legt kabels en doet aansluit -en bedradingswerkzaamheden en alle gerelateerde werkzaamheden op locatie.

Je werkzaamheden verricht je volgens opdracht en vastgestelde voorschriften. Ook bereid je je werkzaamheden voor, verzamelt de benodigde materialen en gereedschappen en controleert op aanwezigheid hiervan. Voor de voortgang van het project heb je nauw contact met je collega (mentor).

DIT BRENG JE MEE 
  • Je hebt een afgeronde (V)MBO opleiding en start met een BBL-opleiding niveau 3
  • Je hebt VCA of bent bereid deze te behalen
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 VERDER 
  • Ben je bereid om te reizen in binnen- en buitenland
  • Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken
  • Durf je vragen te stellen en ben je leergierig
DIT BIEDEN WIJ JOU

Wanneer je bij ons je BBL-opleiding volgt via een reguliere onderwijsinstelling, vergoeden wij deze kosten vanuit ons studiekostenreglement. Je volgt je opleiding bij Van der Leun waar aansluitend zicht is op een vast dienstverband.

Je komt te werken bij een groeiend en dynamisch familiebedrijf. De werksfeer is goed en informeel. We hebben een actieve personeelsvereniging en een maandelijkse vrijdagmiddagborrel.

Wij werken onder de cao Metaal en Techniek. Je krijgt een salaris passend bij jouw leeftijd, opleiding en werkervaring. Dit wordt al in een vroeg stadium met je besproken. Je hebt recht op reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen bij een voltijds dienstverband. Ook word je aangemeld bij het Pensioenfonds voor de Metaal en Techniek en heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering.

OVER ONS

Van der Leun is meer dan 100 jaar actief in de elektrotechniek en werkt over de hele wereld aan installatieprojecten. Zowel in de maritieme industrie, utiliteit, bagger en offshore. Zo hebben we naast ons hoofdkantoor in Sliedrecht ook vestigingen in o.a. Roemenië, China, Vietnam en Singapore. Onze specialismen hebben we ondergebracht in drie divisies: Maritieme installaties, Metaalbewerking en Elektrotechniek. Met onze 225 medewerkers werken we samen aan innovatieve, betrouwbare geïntegreerde oplossingen voor topbedrijven wereldwijd. Van der Leun​ wil de wereld voor ​haar​ klanten kleiner maken door ze wereldwijd lokaal te ontzorgen.​​

INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Heb je een vraag over de inhoud van de functie? Bel dan naar 0184-413288 en vraag naar Walter van der Steen (Manager Marine Installations).

Denk jij dat de functie van Leerling Monteur echt wat voor jou is? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. 

Meer stageplaatsen

Open sollicitatie

Staat dé stageplaats of afstudeeropdracht er voor jou niet bij? Stuur ons gerust een bericht. We kunnen dan samen kijken hoe we invulling kunnen geven aan je stage of afstudeeropdracht.

Lees meer
Open sollicitatie

HBO meewerkstage Human Resources

Ben jij op zoek naar een afwisselende meewerkstage op het gebied van HRM en ben je momenteel bezig met een HBO studie richting HRM? Wil jij het vak graag in een dynamische praktijk leren kennen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer
HBO meewerkstage Human Resources