van-der-leun-header-missie&visie

Missie en visie

The power of Reliability

Van der Leun wil wereldwijd een betrouwbare partner zijn op het gebied van installatietechniek voor de maritieme sector, industrie en de utiliteitsbouw. We noemen dat ‘global reliability’: dankzij ons sterke wereldwijde netwerk met vestigingen op verschillende continenten kunnen wij overal ter wereld ondersteuning op maat bieden.

content-2
Missie

Als mondiaal bedrijf willen wij onze klanten wereldwijd dezelfde kwaliteit bieden. Wij werken daarbij samen met partners die toegevoegde waarde leveren op de markt waarin wij opereren en die hetzelfde hoge serviceniveau hanteren als Van der Leun. Op deze manier zorgen we ervoor dat de installaties van onze klanten optimaal functioneren.

Onze kennis en ervaringen leggen we vast in eigen kenniscentra. Wij blijven continu innoveren om onze klanten de nieuwste technieken aan te kunnen bieden. Dit is alleen mogelijk met doorlopende kennisontwikkeling binnen ons bedrijf door te investeren in onze mensen en het opleiden van vakmensen. Hierbij werken we op allerlei vakgebieden samen met onderwijsinstellingen.

De wereld van de energievoorziening verandert. Ons streven is om onze mondiale kennis in te zetten om zo bij te dragen aan de energietransitie van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen.

Visie

Een wereld zonder kabels.