Royal Van der Leun Electrical Marine Systems

Electrical marine sys­tems

The power of Reliability

Vraagt het functioneren van uw bestaande en nieuwe systemen veel tijd en investeringen? Dan helpen we u graag met een effectieve aanpak om overzicht te behouden en uw systemen en processen te verbeteren. Wij zorgen voor optimalisering van de beschikbaarheid en de levensduur van uw technische installaties, zodat u zich helemaal kunt bezighouden met uw kernwerkzaamheden.

van-der-leun-certificaten-EMS

Projecten

Meer projecten

Referenties

Meer referenties
vdl_applitech_png

Geo Sparreboom

Commercieel Directeur Applitech

Wij zijn zeer te spreken over onze samenwerking met Van der Leun BV. Voor het delen van kennis op het gebied van panelenbouw en het samen onderhouden van Air Circuit Breakers (ACB) kunnen we altijd bij elkaar terecht. Het contact verloopt soepel en hun proactieve houding is een grote pre.

vdl_davinci_png

Martin Koorevaar

Docent ICT & Smart Technology Da Vinci College

Als docent op het Da Vinci College leid ik studenten op tot Technicus Engineer met specialisatie in Smart Technology. Onze studenten lopen met veel plezier stage bij van der Leun. Het is een goede leerplek voor hen. Om onze opleiding verder te ontwikkelen gaan we ons regioprofiel onder andere met de eisen en wensen van van der Leun actualiseren. Het regioprofiel omschrijft alle taken en beoordelingsitems waarop de student aan het einde van zijn mbo-opleiding wordt ge-examineerd. 

Het is absoluut een bedrijf dat vele mogelijkheden biedt voor onze ambitieuze studenten. Van der Leun levert hierin aan het onderwijs veel toegevoegde waarde. Allereerst door het jaarlijkse mede organiseren van de Maritieme Delta Student Challenge, maar ook door het aanbieden van meerdere stageplaatsen en het actualiseren van het regioprofiel.