Engineering

Wij zijn specialist in de installatie en integratie van maritieme systemen. We nemen u desgewenst uw hele project of onderdelen daarvan uit handen. Van ontwerp en engineering tot de installatie van betrouwbare elektrische installaties zorgen wij voor totaaloplossingen.

van-der-leun-engineering

Als total solution provider hanteren we de uitgangspunten betrouwbaarheid, merk-onafhankelijkheid en ‘operational simplicity’, de combinatie van eenvoud, gebruiksgemak en resultaat.

Kennis en moderne technieken zorgen voor de beste resultaten
Bij elk project zorgt een projectteam van Van der Leun er voor dat binnen het budget al uw wensen worden verwerkt. Daarbij maakt ons team onder meer gebruik van geavanceerde 3D-tekenpakketten, see electrical, Autocad en kortsluitberekeningen Onze installaties en producten voldoen aan de eisen van de grote classificatiebureaus.

Cable routing: maximaal resultaat met minimale kabellengte
Trots zijn we bij Van der Leun op onze ‘cable routing’: een specialisme waarbij we met zelf ontwikkelde software precies de benodigde bekabeling voor uw project berekenen. Zo behalen we met minimale kabellengtes maximale resultaten. Efficiënt en effectief.