van-der-leun-betabridge
The power of Reliability

Vervaardiging van scheepslessenaars behoort al jaren tot onze specialiteiten. Daarbij komt elk detail aan bod en koppelen we functionaliteit aan belangrijke esthetische en ergonomische eisen. Het resultaat is de Bètabridge. Opvallende kenmerken zijn afgeronde vormen, deelbaarheid van het onder- en bovengedeelte, bedieningsgemak en goede zichtlijnen.

van-der-leun-betabrigde4

Omdat ieder schip uniek is, maken wij lessenaren helemaal op maat. Bij ons zijn ook onmogelijke maten mogelijk. Natuurlijk kunt u ook de kleur zelf bepalen.

De brug is de centrale plek van schepen. Die plek verdient dan ook extra aandacht en comfort. Denk aan integratie en toegankelijkheid van alle benodigde componenten van verschillende toeleveranciers. Deze moeten op verschillende manieren worden gemonteerd en toegepast. Ook is het van belang om deze tijdig een servicebeurt te geven. In diepte verstelbare montageplaten maken het mogelijk dit zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor uw lessenaar, wij kunnen ook de totale integratie van de lessenaar met alle systemen aan boord van uw schip verzorgen.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!