The power of Reliability

Royal Van der Leun begrijpt dat de bouw of renovatie van een superjacht strakke deadlines en hoge verwachtingen met zich meebrengt. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elke taak tot in de kleinste details nauwkeurig wordt afgerond, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

2-van-der-leun-electrical-system-integration-yachting-2-
3-van-der-leun-electrical-system-integration-yachting-3-1
van-der-leun-emerald-media-creators-lq-7
van-der-leun-emerald-media-creators-lq-8
1-van-der-leun-electrical-system-integration-yachting
van-der-leun-emerald-media-creators-lq-36
van-der-leun-emerald-media-creators-lq-9

Van ontwerp en engineering tot de installatie van elektrische systemen, we hebben de expertise om elke stap van het proces aan te pakken. Of u nu een compleet nieuwe installatie nodig heeft, of dat u uw bestaande systemen wilt renoveren of uitbreiden, wij staan klaar om u te helpen.

Naast het ontwerpen en installeren van elektrische installaties bieden we producten en diensten aan op het gebied van hoogwaardige energie managementsystemen, navigatie-, communicatie-, besturings- generatoren- en energieopslagsystemen en aandrijftechniek.
Wij bieden kant en klare oplossingen voor de ombouw van uw superjacht naar hybride of elektrische voortstuwing.

Onze tien wereldwijde vestigingen staan 24/7 voor u klaar, of u nu te maken heeft met een klein probleem of een grotere uitdaging. Wij bieden kant en klare oplossingen voor de ombouw van uw superjacht naar hybride of elektrische voortstuwing.
Ons doel is om u volledig te ontzorgen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.
Met ons koninklijk predicaat en lange geschiedenis van uitstekende service, kunt u erop vertrouwen dat u bij ons in goede handen bent.

Bekijk projecten

Projecten

Meer projecten