van-der-leun-header-referenties2-2

Referenties

The power of Reliability

Sinds 1920 hebben we een enorm klantenbestand opgebouwd en talloze projecten gerealiseerd. We geven hier graag een kleine impressie van enkele opdrachtgevers en projecten uit de recente geschiedenis van ons bedrijf.

vdl_ihc_png

Robert Leeuwestein

Team lead commissioning IHC

It was a pleasure for me to work with Van Der Leun across all their business lines related to new build/servicing of mainly Dredging equipment(CSD/TSHD). E-commissioning, E-design, automation, integrated solutions, service & spare parts. VDL is able to deliver craftsmanship, quality & knowledge and is a reliable partner in maritime affairs.

vdl_djn_png

Tom Maes

Manager Electrical Installations Jan de Nul

In de zeer dynamische omgeving waarin Jan De Nul Group opereert, zijn focus en flexibiliteit om uitdagingen te overwinnen de sleutel tot succes. Van der Leun heeft bewezen deze waarden te delen met Jan De Nul Group, door te laten zien dat ze in staat zijn om ter plekke creatief problemen op te lossen, waardoor de talrijke conversie projecten waaraan ze hebben meegewerkt, een succes zijn geworden.

vdl_davinci_png

Martin Koorevaar

Docent ICT & Smart Technology Da Vinci College

Als docent op het Da Vinci College leid ik studenten op tot Technicus Engineer met specialisatie in Smart Technology. Onze studenten lopen met veel plezier stage bij van der Leun. Het is een goede leerplek voor hen. Om onze opleiding verder te ontwikkelen gaan we ons regioprofiel onder andere met de eisen en wensen van van der Leun actualiseren. Het regioprofiel omschrijft alle taken en beoordelingsitems waarop de student aan het einde van zijn mbo-opleiding wordt ge-examineerd. 

Het is absoluut een bedrijf dat vele mogelijkheden biedt voor onze ambitieuze studenten. Van der Leun levert hierin aan het onderwijs veel toegevoegde waarde. Allereerst door het jaarlijkse mede organiseren van de Maritieme Delta Student Challenge, maar ook door het aanbieden van meerdere stageplaatsen en het actualiseren van het regioprofiel.

vdl_applitech_png

Geo Sparreboom

Commercieel Directeur Applitech

Wij zijn zeer te spreken over onze samenwerking met Van der Leun BV. Voor het delen van kennis op het gebied van panelenbouw en het samen onderhouden van Air Circuit Breakers (ACB) kunnen we altijd bij elkaar terecht. Het contact verloopt soepel en hun proactieve houding is een grote pre.

vdl_rugotech_png

Jan Klop

Project manager RugoTech

Onze relatie met van der Leun is al vele jaren en altijd met dezelfde gemotiveerde spontane mensen. Het is een betrouwbare partner in het meedenken, maken en leveren van diverse RVS of stalen producten. Wij zijn er heel content mee en hopen nog vele jaren deze goede samenwerking voort te zetten. Ga zo door!

vdl_vanoord_png

Zoltan Nagy

Electrical superintendendent Van Oord

The relationship between Van der Leun and myself is from the earliest nineties when I got instructed how to resolve and mitigate electrical problems in electric circuits by myself when working abroad lacking modern communication facilities.

And until today, while times and the world around us is changing is changing rapidly. Van der Leun is still the electrical partner that I can rely on.

vdl_deme_png

Dietmar van Zwieten

Docking team leader DEME

Het elektrotechnische bedrijf Van Der Leun uit Sliedrecht is de juiste partner als het gaat om afbouw of reparatie van scheeps-installaties. Tijdens de velen reparaties van onze schepen heeft de firma Van der Leun altijd een positieve input en denkt graag mee over gecompliceerde vraagstukken .

Ook tijdens de uitvoering word er meegedacht en zoveel mogelijk kosten besparend naar oplossingen gezocht. Hun advies en persoonlijke inbreng brengt elk project tot een goed eind.

vdl_poweron_png

Ruben van den Berg

Managing Partner Poweron

Wij als POWERON. werken nauw samen met van der Leun op het gebied van elektrische aandrijvingen. Wij werken graag met hun samen, omdat ze een goede kennis hebben van de markt. Daarnaast zijn de lijntjes kort en kan je snel met ze schakelen en sparren. Hier hechten wij veel waarde aan doordat een goede samenwerking noodzakelijk is.

vdl_stout_png

Johan van Vuuren

Business Unit Manager Stout Pijleidingen

Als Business Unit Manager bij Stout Pijpleiding werk ik al jaren samen met van der Leun. Ik ken ze als betrouwbaar en flexibel en ze leveren een hoge kwaliteit. Van der Leun is een uitstekende partner in onze productieketen om tot een mooi eindproduct te komen voor onze opdrachtgevers.

vdl_damen_png

Ignacio Bonetto Beytía

Project manager Damen Shipyards Gorinchem

In a constantly changing market, Damen relies entirely on its partnerships with suppliers. Van Der Leun has been a companion to Damen for over 20 years acting as system integrator for several projects run by Damen all around the globe. The successful collaboration has enabled us bringing high end quality products to our customers, guarantying their satisfaction and loyalty to Damen.