van-der-leun-cable-chains
The power of Reliability

Kabelkettingen overbruggen de afstanden van loshangende kabels en slangen. Ze worden vooral gebruikt voor ondersteuning van kabels en hydrauliekleidingen die van het vaste gedeelte van het schip naar een flexibel deel of object lopen. Denk hierbij aan zuigbuissystemen, skiddingsystemen, jackingssytemen, paalwagen systemen, cutterladders en kraansystemen.

kabelketting1
kabelketting2
kabelketting3
kabelketting4

Van der Leun kabelkettingen hebben een slim aanpasbaar systeem. Op basis van uw projectspecificaties berekenen we de radius en draagkracht en realiseren we voor u de ideale kabelketting. Onze kabelketting hebben hun waarde al vaak bewezen bij verschillende toepassingen  wereldwijd.

Door de grote diversiteit aan toepassingen, vraagt elke kabelketting om zijn eigen unieke ontwerp. Alle kabelkettingen ontwerpen we per toepassing op maat, waarbij we uw toepassing inlezen met behulp van moderne 3D tekensystemen.

Onze kabelkettingen worden vervaardigd van hoogwaardig, robuust en solide RVS 316 staal dat ook in de meest extreme omstandigheden en bij de heftigste trillingen op bijvoorbeeld zware rotscutterzuigers intact blijft en optimaal blijft functioneren.

Belangrijk is dat de kabelketting goed geborgd wordt en dat rekening wordt gehouden met de radiussen van de kabels en slangen die uit het schip of object komen. Wij onderscheiden ons doordat dit bij ons deel uitmaakt van het standaard proces en we in het hele proces kwaliteit en vakmanschap centraal stellen.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!