Installatie­werkzaam­heden

In de realisering van uw nieuwe elektrotechnische apparatuur kunnen wij het hele proces begeleiden, van installatie tot inbedrijfstelling. Wij zorgen ervoor dat alle stappen efficiënt verlopen en u uw installatie veilig en op tijd in gebruik kunt nemen.

installatiewerkzaamheden-van-der-leun-sliedrecht-werkplaats-systeem-test-fat-3-
van-der-leun-installatiewerkzaamheden2
Werkplaats

Van ontwerp op papier naar de praktijk
Onze vakmensen in de werkplaats vertalen uw plannen van ontwerp naar praktijk. Vervolgens  ontstaan de eindproducten, van fundatie tot schakelpanelen. Voordat deze op transport gaan testen en keuren we de producten, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Installatie

Efficiënt en op tijd
Ons projectteam en onze mensen ter plekke zorgen voor supervisie, coördinatie en technische ondersteuning. Zo wordt uw installatie efficiënt en op tijd gerealiseerd en voldoet deze precies aan zowel uw eisen als aan de internationale normen.

Inbedrijfstelling

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid
Bij de inbedrijfinstelling van uw nieuwe installatie zorgen wij er niet alleen voor dat alles naar tevredenheid werkt. Wij geven ook een heldere toelichting op het systeem en instructie over de bediening. Zo garanderen we u hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.