Services & Strategic Maintenance

Storingen van uw systemen willen we zoveel mogelijk voorkomen. Onderzoek, preventief onderhoud, advies, wereldwijde ondersteuning en service zijn onze sleutelwoorden om dit te voorkomen en voortgang van uw bedrijfsvoering te garanderen.

van-der-leun-service3
service-strategic-van-der-leun-service-conversie-dp-systeem-4-
van-der-leun-service-1
van-der-leun-service2
Service: waar en wanneer het u uitkomt

Van der Leun is 24/7 uw betrouwbare partner voor alle reparaties. Gepland en ongepland. Dankzij ons wereldwijde netwerk nemen we u werk uit handen waar en wanneer u wilt. Onze monteurs zijn snel ter plaatse, zodat u nooit langer stil ligt dan strikt noodzakelijk en daarmee uw kosten beperkt.

Maintenance

Testen, controleren, meten en toetsen
Preventief onderhoud? Kies dan voor de Van der Leun scheepsscan. Hiermee lichten we de gehele installatie van uw schip door. Zo weten we zoveel mogelijk te voorkomen dat u stil komt te liggen, met alle gevolgen en kosten van dien.

Met de scan testen we breakers, beveiligingen, software, netwerken en starters. Daarnaast meten we de trillingen van de motor om versleten lagers of slechte uitlijningen op tijd te ontdekken. Tot slot toetsen we de isolatiewaarde van de bekabeling aan de geldende normen.

Advice & repair

Maximaal rendement uit uw bestaande systemen
Van der Leun heeft zich steeds meer toegelegd op de renovatie en retrofit van bestaande scheepsinstallaties. Met een update van uw software zorgen we ervoor dat u het maximale rendement uit uw bestaande systemen haalt. Bovendien kunt u naar wens en behoefte uitbreiden. Zo haalt u alles uit uw vloot, zonder voortijdig te investeren in nieuwe schepen.

Troubleshooting

Overal ter wereld snelle oplossingen
Dankzij ons internationale netwerk kunnen wij problemen zowel ter plekke als op afstand (door in te loggen op uw installatie) snel en accuraat oplossen. We analyseren eventuele storingen en bepalen samen met u en onze lokale man de beste oplossing. Zo brengen we uw bedrijfsvoering weer snel op orde en bespaart u kosten en kostbare tijd.