Beveiligings­techniek

Zoekt u betrouwbare beveiligingsmiddelen? Wij zijn u van dienst met een breed pakket aan mogelijkheden. Zoals brandmeld-, inbraak-, ontruiming- en CCTV-systemen.

van-der-leun-camera
van-der-leun-beveilingstechniek
Brandmeldinstallaties

De beste oplossingen
Onze ervaring stelt ons in staat de beste oplossingen voor u te verzorgen. Van intake tot uitvoering en oplevering zorgen onze specialisten voor de begeleiding waarmee we uitstekend werkende systemen garanderen.

Inbraakmeldinstallaties

Veiligheid  van mensen en eigendommen staat centraal
Onderkent u het belang van veiligheid van uw medewerkers, bezoekers, panden, voorraden en eigendommen? Dan presenteren we graag onze inbraakmeldinstallaties.

Verzekeringsmaatschappijen stellen strenge eisen aan inbraakmeldinstallaties. Daar is installatie door vakmensen noodzakelijk voor. Wij hebben die vakmensen. Zij voorzien u snel en effectief van installaties die voldoen aan de wettelijke eisen, die de benodigde keurmerken hebben en u een veilig gevoel geven.

Toegangscontrole

Efficiënte manier om veiligheid te bevorderen
Toegangscontrole is een efficiënte en vriendelijke manier om de veiligheid van mensen, panden, voorraden en eigendommen te bevorderen. Met moderne technieken maken wij het u eenvoudig om  bevoegde personen ongehinderd toegang te geven en onbevoegden toegang te weigeren.

CCTV

Gesloten beeldverbinding geeft ruime beveiligingsmogelijkheden
Om de veiligheid van uw mensen en klanten te bevorderen, maken we gebruik van CCTV, ofwel closed-circuit television. Wij staan u graag terzijde bij deskundige installatie, onderhoud en inspectie en zorgen voor maximaal rendement van uw CCTV.

Noodverlichting

Ook bij calamiteiten verzekerd van licht en aanduiding vluchtroute
Bij calamiteiten en stroomuitval vormt noodverlichting letterlijk het licht in de duisternis. Voor bedrijfspanden en in panden van instellingen en organisaties is het wettelijk verplicht te zorgen voor werkende noodverlichting en aanduiding van een vluchtroute. Naast de installatie zijn wij u van dienst met periodieke inspectie en onderhoud, zodat u hier geen omkijken naar heeft en kosten beperkt.