Bezoek Vietnamese Ambassade aan Royal Van der Leun

We hadden de eer om de Ambassadeur en Raadgever van de Vietnamese Ambassade te ontvangen op onze hoofdvestiging in Sliedrecht.

1-1
2-1
3-1
4-1
5-1

Amabassadeur Dhr. Ngo Huong Nam en Raadgever Mvr. Vo Thi Ngoc Diep namen de tijd en kregen een presenatie over ons bedrijf van CEO Martin den Breejen en Account Manager Lennart Ames.

Hierna gaven onze collega's, aangevuld met Manager Sales Stefan van der Leun een rondleiding door onze faciliteiten, met highlights als: ons geüpgraded Energy Management Systeem, onze drukke werkplaatsen, de nieuw ontwikkelde app Scio, the vele modelschepen van succesvolle projecten, de solarboat van TU Delft en uiteraard sloten we af voor ons pand, poserend bij de gehesen Vietnamese vlag.

Onze band met Vietnam is sterk. Volgend jaar vieren we het 10-jarig jubileum van Van der Leun Vietnam, mét een grote opening van het gloednieuwe pand, een mijlpaal waar we zeer trots op zijn! 

We danken Dhr. Nam en Mvr. Diep voor hun tijd en getoonde interesse in onze bedrijven.

Meer nieuws

Meer berichten
Van der Leun App LQ-08_resized-1

Maritieme schakelkast innovatie: Royal Van der Leun lanceert App Scio

Royal Van der Leun lanceert op vakbeurs Europort 2023 de gloednieuwe app Scio. Dé virtuele assistent waar je straks niet meer zonder kunt als je dagelijks werkt met maritieme schakelkasten.

Lees meer
Maritieme schakelkast innovatie: Royal Van der Leun lanceert App Scio
02Europort2021-©Kloet-1

Royal Van der Leun op Europort 2023

We maken ons op voor een van de grootste maritieme beurzen van het jaar, de Europort komt eraan!

 

Lees meer
Royal Van der Leun op Europort 2023
martind de jong en cor usmany 50 jaar in dienst bij royal van der leun sliedrecht - samen vieren in

Cor en Martin Vieren Samen 102 Jaar Bij Royal Van der Leun

In een gezellig druk Café de Leuning aan de Trapezium in Sliedrecht vieren Cor Usmany en Martin de Jong hun jubilea in het bijzijn van collega's, vrienden, familie en de Burgemeester van Sliedrecht.

Lees meer
Cor en Martin Vieren Samen 102 Jaar Bij Royal Van der Leun