De jeugd heeft de toekomst!

Royal Van der Leun heeft nauw contact met de engineers van morgen. We zijn altijd trots als we mogen laten zien wat we doen, zoals onze collega’s Ronald Vissers en Falco Ebelties onlangs deden.

roc-da-vinci-open-dag-falco
rondleiding-aan-scholieren-bij-royal-van-der-leun-2023-1
rondleiding-aan-scholieren-bij-royal-van-der-leun-2023

Ronald liet scholieren van de lokale middelbare school CSG De Lage Waard onze faciliteiten zien. Als onderdeel van de Onderwijsroute laat Royal Van der Leun de scholieren zien wat ze later kunnen doen als ze voor de technische route kiest. Van engineering tot metaalbewerking, er zijn veel opties. Daarom vinden we het fijn dat we de scholieren kunnen laten zien waar ze uiteindelijk terecht kunnen komen.

Falco was bij ROC Da Vinci voor hun Open Huis. Hij liet de aankomende studenten zien wat een Smart Switchboard doet en hoe het werkt. Samen met Da Vinci helpen we studenten professionals te leren worden. Dit doen we via onze meerdere stagetrajecten, begeleid door onze ervaren collega’s.

Studenten hebben de toekomst, we moeten het ze alleen laten zien!

Als je op zoek bent naar een stageplek, aarzel niet om contact op te nemen met onze HR adviseur Heidi Heemskerk via h.heemskerk@royalvanderleun.com

Meer nieuws

Meer berichten
Kees, Lennart en Martin -1

Een Maritieme Ontmoeting

Gisteren hadden we het genoegen en plezier om de heer Van der Staaij op bezoek te hebben voor een bedrijfsbezoek. 

Lees meer
Een Maritieme Ontmoeting