Het spiksplinternieuwe kantoor en werkplaats in Haiphong, Vietnam is operationeel!

Voor Royal van der Leun begint het nieuwe jaar gelijk goed. Het spiksplinternieuwe kantoor en werkplaats in Haiphong, Vietnam, is volledig operationeel

van-der-leun-vietnam-haiphong-electrical-marine-systems-2-
van-der-leun-vietnam-haiphong-electrical-marine-systems-1

De afgelopen maanden is er intensief gewerkt aan het creëren van een functionele en inspirerende werkomgeving, die uitnodigt tot samenwerking, innovatie en groei.

De focus van de nieuwe faciliteit ligt op het verbeteren van klantondersteuning, niet enkel in Vietnam, maar ook in Azië en Australië. Daarnaast stimuleert het de synergie tussen de  interne leerschool en de lokale scholen.

De werkplaats beslaat een indrukwekkende 2500m2, terwijl het kantoor een oppervlakte van 750m2 heeft. De strategische locatie nabij diverse scheepswerven in Hai Phong City brengt ook extra voordelen met zich mee.

Nieuwsgierig geworden naar het resultaat? Zie bijgevoegd een time-Lapse van de bouw. Hoewel de nieuwe locatie pas in maart officieel wordt geopend, is deze nu al operationeel.

We zijn blij en dankbaar voor het harde werk van team Van der Leun Vietnam, en voor de bijdrage van onze partners die deze mijlpaal mogelijk hebben gemaakt

Meer nieuws

Meer berichten

Hollandse klompen in Vietnam

Royal Van der Leun heeft een sterke band met Vietnam, daarom dragen we ons steentje bij aan de Dutch Day in Hai Phong.

Lees meer
Hollandse klompen in Vietnam