Hydro Motion Team in the house!

Royal Van der Leun opent haar deuren om het TU Delft Hydro Motion Team te ondersteunen. Deze vrouw en mannen werken hard aan het maken van de best mogelijke, waterstof gedreven, boot. Hun drang naar innovatie werkt aanstekelijk, en sluit goed aan op ons streven: een duurzame wereld.

hydromotion-team-tu-delft-at-royal-van-der-leun-2023
hydromotion-team-tu-delft-at-royal-van-der-leun-2-resized

We ondersteunen en helpen de veelbelovende studenten bij het nastreven van hun missie: Het oversteken van de Noordzee. In onze werkplaats kunnen ze in alle rust aan hun missie werken en krijgen ze alle hulp die ze nodig hebben: materialen, gereedschappen en kennis van onze collega's.

De samenwerking tussen Royal Van der Leun en het Hydro Motion Team begon jaren geleden en sinds die tijd hebben we mooie prestaties meegemaakt. De meest bijzondere prestatie was de overwinning in de Open Sea Class van de Energy Boat Challenge, vorig jaar in Monaco. Dit jaar heeft het team als doel de eerste volledig op waterstof aangedreven boot te bouwen die de Noordzee oversteekt. Ze streven ernaar om de meer dan 400 kilometer binnen één dag af te leggen. Een behoorlijke uitdaging!

Meer nieuws

Meer berichten
Richard from Lobeco and Arie from Electrobouw sign contract website

Ready, Set, Gemos!

Royal Van der Leun kondigt met trots de samenwerking tussen Lobeco Fire + Security Benelux en Van der Leun Electrobouw aan.

Lees meer
Ready, Set, Gemos!
Kees, Lennart en Martin -1

Een Maritieme Ontmoeting

Gisteren hadden we het genoegen en plezier om de heer Van der Staaij op bezoek te hebben voor een bedrijfsbezoek. 

Lees meer
Een Maritieme Ontmoeting