Ready, Set, Gemos!

Royal Van der Leun kondigt met trots de samenwerking tussen Lobeco Fire + Security Benelux en Van der Leun Electrobouw aan. De samenwerking markeert het begin van een versterking voor beide partijen met betrekking tot het installeren van het Gemos Platform.

richard-from-lobeco-and-arie-from-electrobouw-sign-contract-website-2

Gemos is een geavanceerd Physical Security Information Management (PSIM) softwareplatform. Het platform integreert beveiligings-, facility management- en communicatiesystemen en presenteert alles binnen één gebruiksvriendelijke interface.

“Het is een geweldige stap voor Van der Leun Electrobouw om de integrator van Gemos te zijn. Gemos is een systeem waar we zeer op gesteld zijn en waarvan we weten dat het veel ondernemingen ten goede zal komen. Combineer dat met het vertrouwen in elkaars sterke punten; de service van Lobeco en de installatie-expertise van Royal Van der Leun, dit zal beide partijen versterken en de klant ten goede komen.” zegt Arie de Koning, Commercieel Directeur bij Van der Leun Electrobouw.

Benieuwd naar Gemos? Neem contact op met Marco Nouwen of bezoek van 5 tot 7 juni stand 10-4.05 op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Utrecht. Van der Leun Electrobouw bespreekt graag alle mogelijkheden met betrekking tot Gemos en elektrische installaties.

Meer nieuws

Meer berichten
Kees, Lennart en Martin -1

Een Maritieme Ontmoeting

Gisteren hadden we het genoegen en plezier om de heer Van der Staaij op bezoek te hebben voor een bedrijfsbezoek. 

Lees meer
Een Maritieme Ontmoeting