Royal Van der Leun daagt studenten uit op de Maritime Delta Student Challenge

Gisteren vond de Maritime Delta Student Challenge weer plaats georganiseerd door NMT & Doon.

1-maritime-delta-challenge-2022-25-2
2-maritime-delta-challenge-2022-1-3
3-maritime-delta-challenge-2022-27-2
4-maritime-delta-challenge-2022-5-
5-maritime-delta-challenge-2022-4-2
6-maritime-delta-challenge-2022-10-3
7-maritime-delta-challenge-2022-34-2

Ditmaal in het inspirerende gebouw van het STC collega in Rotterdam. Het evenement is er op gericht om bedrijven in contact te brengen met 2e jaars studenten van een technische opleiding van het STC college en het Da Vinci College en vice versa.

De dag begon met de challenge. Bij dit onderdeel gingen studenten in groepjes aan de slag met een uitdaging, welke was ingebracht door het betreffende bedrijf. Hierbij kregen de studenten te maken met de technologische innovaties en uitdagingen in de maritieme sector.
De studenten konden zelf kiezen welk bedrijf ze het meeste aansprak. Samen met Damen en Oceanco waren we vertegenwoordigd.

Na een lekkere lunch was het tijd om te pitchen en het visueel over te brengen door middel van lego. Het programma volgende met een Match & Greet met veel verschillende bedrijven uit de maritieme sector. Hier konden studenten op een laagdrempelige manier kijken welke bedrijven ze aansprak om in het 3e jaar stage te lopen. Na een prijsuitreiking kwam de dag ten einde. Dank aan alle organisaties. We hopen een hoop studenten enthousiast gemaakt te hebben!

Meer nieuws

Meer berichten
Sponsorovereenkomst v.v. Sliedrecht Ronald Visser Rob van Laarhoven Royal van der Leun-2

Sponsorovereenkomst met v.v. Sliedrecht

Op zaterdag 26 maart hebben Ronald Visser namens Royal van der Leun en Rob van Laarhoven namens  v.v. Sliedrecht een bronzen sponsorovereenkomst ondertekend.

Lees meer
Sponsorovereenkomst met v.v. Sliedrecht