Royal Van der Leun floreert op Europort 2023

De globale maritieme industrie trok deze week naar Ahoy Rotterdam. Het is tijd voor Europort 2023. Voor Royal Van der Leun de grootste beurs van het jaar, tijd om te knallen dus.

royal-van-der-leun-europort-1322-stand
royal-van-der-leun-europort-1322

Met onze staat van dienst zijn we een gevestigde naam en daarom steevast aanwezig om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van maritiem elektrische installaties te laten zien. Zo hebben we ons vernieuwde Energy Management Systeem laten zien. Het systeem heeft een significante update gehad, bestaande uit nieuwe features en gebruiksvriendelijke bedieningen.

Ook lanceerden we onze baanbrekende smart maintenance applicatie Scio. Scio is onze gloednieuwe applicatie die onderhoud aan schakelkasten eenvoudig en efficiënt maakt. Scio scant direct de elektrische componenten van een schakelkast en geeft direct alle technische- en productinformatie. Beiden konden rekenen op veel interesse van onze bezoekers.

Op woensdag, de tweede dag van de beurs, hadden we de eer om een delegatie van wethouders uit de Drechtsteden te mogen ontvangen. Deal Drecht Cities organiseerde een tour langs toonaangevende bedrijven uit de sector. Onze CEO Martin den Breejen vertelde vol trots over ons bedrijf en de nieuwste ontwikkelingen, zoals Scio.

Donderdag was er een bus geregeld voor de collega’s, om vanaf Sliedrecht naar Europort in Rotterdam te rijden. Het bezoek van de collega’s bracht de gezelligheid op de stand tot een hoogtepunt. Het was leuk om zo veel collega’s te zien genieten op de beurs.

We danken de organisatie van Europort, Ahoy Rotterdam en alle bezoekers van onze stand. We kijken ernaar uit om weer nieuwe ontwikkelingen te laten zien op de volgende Europort, in 2025.

Houd tot die tijd vooral onze socials en website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Meer nieuws

Meer berichten
Kees, Lennart en Martin -1

Een Maritieme Ontmoeting

Gisteren hadden we het genoegen en plezier om de heer Van der Staaij op bezoek te hebben voor een bedrijfsbezoek. 

Lees meer
Een Maritieme Ontmoeting