Royal Van der Leun Vietnam viert 9 jarig bestaan

Royal Van der Leun – Vietnam bereikte vorige week een belangrijke mijlpaal toen ze op 27 juni 2023 hun 9e jubileum mochten vieren! 

1-royal-van-der-leun-certificate-vietnam-5-years-employees-2
2-royal-van-der-leun-vietnam-food-party-9-years-of-royal-van-der-leun-2
3-woman-at-royal-van-der-leun-vietnam

We willen graag enkele momenten delen van dit jubileumfeest, dat plaatsvond in het nieuwe kantoor. Ondanks de werkzaamheden, verzamelde iedereen zich met enthousiasme om deze speciale gelegenheid te vieren.

Het feest diende als een opwarmevenement na de intense toewijding van de Vietnamese medewerkers. Ze hebben dagelijks hard gewerkt aan productionele- en operationele verantwoordelijkheden, terwijl ze tegelijkertijd bezig waren met de verhuizing en inrichting van de faciliteiten in de nieuwe fabriek.


Tijdens de jubileumviering is de toewijding van vijf uitzonderlijke medewerkers erkend die vijf jaar van hun professionele carrière hebben gewijd aan Royal Van der Leun – Vietnam. Ze ontvingen cadeaus en ondertekende certificaten, voorzien van de handtekening van CEO Martin de Breejen.


Gefeliciteerd met het 5-jarig jubileum van de heer Tan, de heer An, de heer Hai, de heer Tuan en mevrouw Thuy! Van onze 37 fulltime medewerkers in Vietnam, werken er 21 al vijf jaar of langer bij het bedrijf, dit laat de sterke band en loyaliteit binnen Royal Van der Leun-familie zien.
Gedurende de avond vonden verschillende activiteiten plaats, waaronder de presentatie van een taart met een kartonnen uitgesneden figuur van Diep in een bouwoutfit. Diep – Hoang Hong is algemeen manager van onze Vietnamese vestiging. Haar onverstoorbare toewijding en onvermoeibare inzet al deze jaren, ook op de bouwplaats, verdienen lof.


We willen al onze medewerkers, partners en belanghebbenden hartelijk bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen in Royal Van der Leun – Vietnam. Samen hebben we opmerkelijke mijlpalen bereikt. Spannende kansen liggen in het verschiet, beginnend met de opening van de nieuwe locatie binnenkort!

Meer nieuws

Meer berichten
Kees, Lennart en Martin -1

Een Maritieme Ontmoeting

Gisteren hadden we het genoegen en plezier om de heer Van der Staaij op bezoek te hebben voor een bedrijfsbezoek. 

Lees meer
Een Maritieme Ontmoeting