Samenwerking i_lab & Royal Van der Leun

Vandaag tekende Adrienne Vertooren, directrice van i_lab, en Heidi Heemskerk, HR-adviseur bij Royal Van der Leun een samenwerkingsovereenkomst.

12-overeenkomst-tussen-royal-van-der-leun-en-i-lab-heidi-heemskerk-adrienne-vertooren-werkplaats-vdl-gorinchem-jongeren-scholieren-1

i_lab is een coöperatief platform waar leren, werken en innoveren samenkomen. Jongeren en studenten van vandaag worden met inspiratie, innovatie en kennisdeling voorbereid op de beroepen van morgen.

Royal van der Leun gelooft in deze boodschap. We willen jongeren interesseren voor techniek door te laten zien wat voor mogelijkheden er zijn. Wat gebeurt er precies op de werkvloer, welke mensen werken er en wat voor functies zijn er? Met deze samenwerking willen we ze uitdagen een visie op een duurzame toekomst in de (maritieme) techniek vorm te geven. Een goed idee kan zomaar leiden tot een vernieuwende oplossing!

i_lab is te vinden op de regionale beroepen- en innovatiecampus in Gorinchem, waar samenwerking tussen scholen en bedrijven in verschillende projecten nieuwe technologieën zichtbaar en concreet worden gemaakt.

We kijken uit naar een innovatieve samenwerking!

Meer nieuws

Meer berichten
Lunar new year royal van der leun - chinees nieuwjaar - asia new year

Een fijn lentefestival!

Een gelukkig nieuw jaar aan alle collega's, klanten en relaties van Royal Van der Leun die het lentefestival vieren.

Lees meer
Een fijn lentefestival!
kerstborrel van der leun - prinses maxima centrum-1

Merry Christmas and a Happy New Year

Gisteren was onze jaarlijkse, altijd veel te gezellige kerstborrel. Dit jaar in korte broek!  Dit had te maken met onze korte broek-actie voor missie 538.

Lees meer
Merry Christmas and a Happy New Year