Van der Leun en navigatie expert Sperry Marine tekenen partnerovereenkomst!

De getekende overeenkomst zal de levering van brugsystemen aan scheepswerven wereldwijd vereenvoudigen.

01-van-der-leun-sperry-marine-partnership-navigation-consoles-maritime
22-maritime-systems-integrator-van-der-leun-and-navigation-experts-sperry-marine-have-signed-an-agreement-that-will-simplify-deli

De overeenkomst creëert een one-stop-shop voor klanten waarbij Van der Leun complete oplossingen levert, gebruikmakend van Sperry Marine-technologie klaar voor installatie op schepen van elk formaat.
De ervaring voor klanten die geavanceerde navigatiesystemen nodig hebben, waarbij alle aspecten, van engineering tot installatie, namens hen worden beheerd zal verbeteren.

Beide bedrijven hebben elk meer dan 100 jaar expertise in de maritieme industrie en gecombineerde ervaring, missiefocus en wereldwijde reikwijdte. Dit maakt het het partnerschap uitstekend geschikt voor zowel scheepswerven als ook voor reders.

Op de foto staan Carlos M. de Sousa Costa, Business Development Manager, Sperry Marine en Peter Overbeeke, Sales Account Manager Van der Leun, die de overeenkomst ondertekenen.

Als wereldspeler in de offshore, maritieme scheepsbouw, scheepvaart, binnenvaart en maritieme dienstverlening heeft Van der Leun Electrical Marine Systems een indrukwekkend trackrecord opgebouwd met een grote diversiteit aan klanten en projecten.
Sperry Marine voorziet de commerciële en defensie maritieme industrie van navigatieoplossingen die uitblinken in efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid. Met meer dan 100 jaar geschiedenis en expertise in navigatie is Sperry Marine een belangrijke wereldwijde leverancier van geavanceerde technologie.

 

Meer informatie over Sperry is te vinden op de website: www.sperrymarine.com

Meer nieuws

Meer berichten