Van der Leun Vietnam is DBAV werkgever van het jaar 2023

Van der Leun Vietnam staat in de schijnwerpers: "...Prioriteert effectieve communicatie, een ondersteunende werkomgeving, en een holistische benadering van het welzijn van werknemers. Hun CSR initiatieven laten een toewijding zien aan zowel impact op de werkplek als impact op de gemeenschap."

dbav-employer-of-the-year-award-2023
royal-van-der-leun-vietnam-winner-dbav-employer-of-the-year-2023

Van der Leun Vietnam ontvangt deze mooie worden van de Dutch Business Association Vietnam (DBAV).

We zijn verheugd en vereerd om de onderscheiding voor werkgever van het jaar 2023 van DBAV te mogen ontvangen! Reflecteert Mevr. Diep Hoang Hong, manager van Van der Leun Vietnam. Het is een bewijs van onze toewijding aan het bevorderen van een positieve werkomgeving en het ondersteunen van ons uitzonderlijke team. Het ontvangen van deze erkenning zou niet mogelijk zijn geweest zonder het harde werk en de toewijding van elke medewerker van Van der Leun Vietnam. We danken iedereen voor zijn/haar uitstekende bijdrage en inzet, hierdoor is Van der Leun Vietnam een geweldige plek om te werken.

Onze dank gaat ook uit naar DBAV voor het uitreiken van deze onderscheiding aan ons bedrijf, wij stellen de erkenning enorm op prijs.

Meer nieuws

Meer berichten
Kees, Lennart en Martin -1

Een Maritieme Ontmoeting

Gisteren hadden we het genoegen en plezier om de heer Van der Staaij op bezoek te hebben voor een bedrijfsbezoek. 

Lees meer
Een Maritieme Ontmoeting