Hollandse klompen in Vietnam

Royal Van der Leun heeft een sterke band met Vietnam, daarom dragen we ons steentje bij aan de Dutch Day in Hai Phong.

ambassador-kees-van-baar-on-the-bike-in-vietnam
ambassador-kees-van-baar-with-martin-den-breejen-in-hai-phong
dutch-royal-van-der-leun-clogs-in-hai-phong-vietnam

Om het 50-jarig jubileum van diplomatieke betrekkingen tussen Vietnam en Nederland te vieren, organiseerde het Departement Buitenlandse Zaken van Hai Phong, in samenwerking met de Nederlandse ambassade en de Dutch Business Association Vietnam (DBAV), de "Dutch Day in Hai Phong" op 9 december.

Ambassadeur Kees van Baar prees de snelle ontwikkeling van Hai Phong, waarbij hij verwees naar de strategische ligging, diepzeehaven, internationale luchthaven en een potentieel systeem van binnenwateren. "De Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen staan klaar om ervaringen te delen, bereid om samen te werken met Hai Phong om aan haar ambitie te voldoen om een duurzame stedelijke havenstad en een internationaal logistiek knooppunt te zijn", aldus de ambassadeur.

De band die Royal Van der Leun met Vietnam heeft, is sterk. Zo viert Van der Leun Vietnam haar 10-jarig jubileum in het voorjaar van 2024. CEO Martin den Breejen en General Manager Diep Hoang Hong namen deel aan de festiviteiten in Hai Phong. Als cadeau aan de stad plaatste Royal Van der Leun twee reusachtige Nederlandse klompen in de Dutch Garden van Hai Phong, als symbool van de sterke verbinding tussen Royal Van der Leun en Vietnam.

Een van de hoogtepunten was de fietstocht door het stadscentrum onder leiding van ambassadeur Kees van Baar om elektrische mobiliteit en duurzaamheid te promoten. Andere culturele activiteiten omvatten een fototentoonstelling over het land, de bevolking en de maritieme industrie van Nederland, spelletjes en activiteiten om kennis te maken met Nederlandse gebruiken, een hoek met een Nederlandse boektentoonstelling en vele andere manieren om de culturele uitwisseling en relatie tussen de twee landen te bevorderen.

Meer nieuws

Meer berichten
Kees, Lennart en Martin -1

Een Maritieme Ontmoeting

Gisteren hadden we het genoegen en plezier om de heer Van der Staaij op bezoek te hebben voor een bedrijfsbezoek. 

Lees meer
Een Maritieme Ontmoeting