Jaap Huisman 25 jaar in dienst

Een bijzondere mijlpaal die we vorige week bij Royal Van der Leun vierden. Onze collega Jaap Huisman is al een indrukwekkende 25 jaar werkzaam bij ons bedrijf!

1-jaap-huisman-25-jaar-bij-de-zaak-taart-aan-boord-royal-van-der-leun
jaap-huisman-25-years-at-royal-van-der-leun
5-jaap-huisman-25-jaar-bij-de-zaak-taart-aan-boord-royal-van-der-leun
6-jaap-huisman-25-jaar-bij-de-zaak-taart-aan-boord-royal-van-der-leun
7-jaap-huisman-25-jaar-bij-de-zaak-taart-aan-boord-royal-van-der-leun
jaap-huisman-25-jaar-werkzaam-bij-royal-van-der-leun-ronald-visser-komt-taart-brengen-aan-boord-van-het-deme-schip-viking-neptun-samen-poseren-in-een-contain-1

Jaap is al een kwart eeuw lang de vrolijke noot in ons bedrijf en verspreidt vreugde met zijn humor en vrolijke persoonlijkheid onder zijn collega's en klanten. Hij is een toegewijde professional die aan talloze projecten heeft gewerkt, zowel in Nederland als daarbuiten, en daarmee een grote bijdrage heeft geleverd aan het succes van Royal Van der Leun.

Om deze speciale gelegenheid te vieren, hebben we Jaap verrast op het project van Viking Neptun afgelopen dinsdag. Daar werkt hij aan de installatie van een kabel-leg . We hadden het geluk dat we toestemming hadden van onze gewaardeerde klant DEME om aan boord te komen en het jubileum van Jaap te vieren. Jaap was helemaal verrast toen we opwachtte aan boord met een envelop en een heerlijke taart, die we met koffie en het gezelschap van collega's aan boord hebben opgegeten.
We hopen dat Jaap nog jaren een waardevolle bijdrage zal leveren en met veel plezier blijft werken bij Royal Van der Leun.

Meer nieuws

Meer berichten
5-3

Bezoek Vietnamese Ambassade aan Royal Van der Leun

We hadden de eer om de Ambassadeur en Raadgever van de Vietnamese Ambassade te ontvangen op onze hoofdvestiging in Sliedrecht.

Lees meer
Bezoek Vietnamese Ambassade aan Royal Van der Leun
Van der Leun App LQ-08_resized-1

Maritieme schakelkast innovatie: Royal Van der Leun lanceert App Scio

Royal Van der Leun lanceert op vakbeurs Europort 2023 de gloednieuwe app Scio. Dé virtuele assistent waar je straks niet meer zonder kunt als je dagelijks werkt met maritieme schakelkasten.

Lees meer
Maritieme schakelkast innovatie: Royal Van der Leun lanceert App Scio
02Europort2021-©Kloet-1

Royal Van der Leun op Europort 2023

We maken ons op voor een van de grootste maritieme beurzen van het jaar, de Europort komt eraan!

 

Lees meer
Royal Van der Leun op Europort 2023