Jaap Huisman 25 jaar in dienst

Een bijzondere mijlpaal die we vorige week bij Royal Van der Leun vierden. Onze collega Jaap Huisman is al een indrukwekkende 25 jaar werkzaam bij ons bedrijf!

1-jaap-huisman-25-jaar-bij-de-zaak-taart-aan-boord-royal-van-der-leun
jaap-huisman-25-years-at-royal-van-der-leun
5-jaap-huisman-25-jaar-bij-de-zaak-taart-aan-boord-royal-van-der-leun
6-jaap-huisman-25-jaar-bij-de-zaak-taart-aan-boord-royal-van-der-leun
7-jaap-huisman-25-jaar-bij-de-zaak-taart-aan-boord-royal-van-der-leun
jaap-huisman-25-jaar-werkzaam-bij-royal-van-der-leun-ronald-visser-komt-taart-brengen-aan-boord-van-het-deme-schip-viking-neptun-samen-poseren-in-een-contain-1

Jaap is al een kwart eeuw lang de vrolijke noot in ons bedrijf en verspreidt vreugde met zijn humor en vrolijke persoonlijkheid onder zijn collega's en klanten. Hij is een toegewijde professional die aan talloze projecten heeft gewerkt, zowel in Nederland als daarbuiten, en daarmee een grote bijdrage heeft geleverd aan het succes van Royal Van der Leun.

Om deze speciale gelegenheid te vieren, hebben we Jaap verrast op het project van Viking Neptun afgelopen dinsdag. Daar werkt hij aan de installatie van een kabel-leg . We hadden het geluk dat we toestemming hadden van onze gewaardeerde klant DEME om aan boord te komen en het jubileum van Jaap te vieren. Jaap was helemaal verrast toen we opwachtte aan boord met een envelop en een heerlijke taart, die we met koffie en het gezelschap van collega's aan boord hebben opgegeten.
We hopen dat Jaap nog jaren een waardevolle bijdrage zal leveren en met veel plezier blijft werken bij Royal Van der Leun.

Meer nieuws

Meer berichten
1 Royal Van der Leun tekent samenwerking overeenkomst met Stout Pijpleidingen - maritime industry -

Nieuwe order van duurzame partner Stout Pijpleiding B.V.

Tijdens de beurs Maritime Industry tekende Johan van Vuuren, Business Unit Manager bij Stout Pijpleidingen, en Peter Krommenhoek, Directeur bij Royal Van der Leun - Metaalbewerking een nieuwe overeenkomst.

Lees meer
Nieuwe order van duurzame partner Stout Pijpleiding B.V.