Nieuwe expertise: thermografie

Onvoorziene problemen ontstaan ​​vaak op de meest ongelegen momenten, waardoor vertragingen en extra kosten ontstaan. Met de introductie van Thermografie bij Royal Van der Leun kunnen deze problemen nu worden voorkomen

dsc06793-3
dsc06747

Wat is Thermografie?
Thermografie is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van infraroodstraling om de temperatuur van objecten op het schip te meten.
Het wordt gebruikt om elektrische en mechanische systemen te meten en problemen op te sporen voordat ze groot worden.
Met behulp van speciale camera's en getrainde professionals kunnen eventuele problemen tijdig worden geïdentificeerd en opgelost.

Energie besparing, verzekeringseisen en minder claims.
Thermografie verbetert niet alleen de veiligheid door potentiële brandbronnen te detecteren, maar voldoet ook aan de verzekeringseisen en kan bijdragen aan minder claims. Door het lokaliseren van warmtelekken is ook energiebesparing te realiseren. En met zijn niet-destructieve inspectiemethode bespaart hij veel tijd en ongemak.

Wereldwijd snelle beschikbaarheid
Onze thermografen hebben samen meer dan zeventig jaar ervaring in de maritieme industrie en worden om de vijf jaar gecertificeerd om ervoor te zorgen dat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.
De inspecties zijn het meest nauwkeurig wanneer de installaties onder belasting staan. Onze specialisten spelen snel in op wijzigingen in aankomst- of vertrekdata en staan ​​wereldwijd 24/7 voor u klaar om flexibele service te bieden

Direct een inspectierapport met een oplossing
Bij Royal Van der Leun geloven we oplossingen zonder poespas. De inspectierapporten worden direct aan boord gemaakt en eventuele problemen kunnen direct worden opgelost met deskundig advies. De eventuele onderdelen kunnen direct besteld worden via onze serviceafdeling.

Meer weten?
Bekijk dan deze link of neem contact met ons op.

Meer nieuws

Meer berichten
Kees, Lennart en Martin -1

Een Maritieme Ontmoeting

Gisteren hadden we het genoegen en plezier om de heer Van der Staaij op bezoek te hebben voor een bedrijfsbezoek. 

Lees meer
Een Maritieme Ontmoeting