Royal Van der Leun heeft een eigen Alarm Monitoring Systeem (AMS). Door de tijd heen zijn er drie versies uitgebracht die op verschillende schepen draaien. Momenteel is er een vierde versie ontwikkeld met nieuwe features. Deze nieuwe versie wordt intern in het bedrijf gepresenteerd en kreeg als feedback dat het beter zou zijn om ook mimics voor ons Power Management System (PMS) en Distributed Control System (DCS) te integreren.

Met de bovenstaande feedback moeten we een onderzoek doen naar hoe we webmimics voor onze applicaties kunnen ontwikkelen en dit kunnen integreren met de huidige AMS-projectbasis. Wanneer het onderzoek is voltooid, wordt het resulterende werk in onze applicatie geïmplementeerd en in productie gebruikt.

Voor dit project hebben we iemand nodig die ervaring heeft in C# en in webtechnologie en geïnteresseerd is in het maken van grafische ontwerpen voor onze mimics.

De opdracht:

Mimic development voor web AMS systemen

Projectomvang:

Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken van webgrafische technologieën (WebGL, HTML5 canvas, enz.) en de mogelijkheid om ze in een webpagina te gebruiken en te integreren in ons nieuwe web AMS-systeem. Het ontwerp van de pagina kan gebaseerd zijn op een van onze eerdere projecten, maar kan worden aangepast aan een ander schermformaat. Ook moet de webpagina regelmatig worden bijgewerkt met gegevens die zijn opgehaald van de AMS-server en nog steeds responsief zijn. Verdere doelen zijn het bouwen van modulaire grafische componenten die kunnen worden hergebruikt voor toekomstige projecten.

Vereiste

  • Ervaring met het ontwerpen van websites met HTML en Javascript

of

  • Ervaring met 2D/3D grafisch ontwerppakket zoals Unity, OpenGL
  • Kennis van één op C gebaseerde programmeertaal (C#, C++)
  • Kennis van Visual Studio en Blazor (wenselijk)

Informatie en solliciteren

Heb je vragen? Bel dan naar 0184-413288 en vraag naar Hans van de Velde, Manager Technical Departments.

Wanneer je interesse hebt om bij ons stage te lopen of je wanneer jij je afstudeeropdracht bij ons wilt doen, dan zien wij jouw motivatie en CV graag tegemoet via onderstaande button.

Meer stageplaatsen

Open sollicitatie

Staat dé stageplaats of afstudeeropdracht er voor jou niet bij? Stuur ons gerust een bericht. We kunnen dan samen kijken hoe we invulling kunnen geven aan je stage of afstudeeropdracht.

Lees meer
Open sollicitatie