van-der-leun-header-metaalbewerking

Metaalbe­wer­king

The power of Reliability

Bent u op zoek naar vervangende of nieuwe onderdelen en producten van metaal? Neem dan contact op met Royal Van der Leun Metaalbewerking. Verspanen, plaat bewerken of constructies; we weten er alles van en helpen u graag verder. Met onze kennis, vaardigheden, vakkundige oplossingen, eigen engineering en de meest actuele 3D software, zoals Solid Edge, bedienen we een breed klantenbestand. 

Projecten

Meer projecten

Referenties

Meer referenties
vdl_eerlandshiprepair_png

Ariën de Jong

Accountmanager Eerland Shiprepair

Van der Leun Metaalbewerking vult Eerland Shiprepair geweldig aan op het gebied van custom made parts welke wij gerelateerd aan ons werk met zeer korte levertijden nodig hebben. Dit om de continuïteit van de reparatieprojecten 24/7 te waarborgen. Daardoor zijn wij nog beter in staat om ons streven een project snel en goed op te leveren waar te maken.

Het is prettig samenwerken met Van der Leun Metaalbewerking als ervaren maritieme partner. Er is weinig tekst en uitleg benodigd. De lijnen zijn kort, de kwaliteit is goed en sluit aan bij onze hoge eisen. Tevens is er sprake van een grote mate van leverbetrouwbaarheid voor een marktconforme prijs.

vdl_rugotech_png

Jan Klop

Project manager RugoTech

Onze relatie met van der Leun is al vele jaren en altijd met dezelfde gemotiveerde spontane mensen. Het is een betrouwbare partner in het meedenken, maken en leveren van diverse RVS of stalen producten. Wij zijn er heel content mee en hopen nog vele jaren deze goede samenwerking voort te zetten. Ga zo door!