HBO meewerkstage Human Resources

De afdeling HR is verantwoordelijk voor alle facetten van het HR vak. Als stagiair werk je allround mee. Waar kun je aan denken? Aan het hele proces van de medewerkersreis: Werving & Selectie van nieuwe stagiairs en medewerkers, on-boarding, ontwikkeling, Arbo & Verzuim en ontslag.

Je voert ondersteunende administratieve werkzaamheden uit, waardoor je veel te weten komt over de processen en (cao) wet- & regelgeving. Je geeft advies aan de leidinggevenden en de medewerkers over o.a. recht, verzuim en in-, door- en uitstroom.

Ook is er ruimte om te werken aan een schoolopdracht en kun je deelnemen aan verschillende projecten als het opstellen van een functiehuis of het laten groeien van werkgeluk.

Dit breng je mee  
  • Je bent (minimaal) 16 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden
  • Je bent beschikbaar vanaf september
  • Je kunt goed met diverse computerprogramma’s werken. Wat je niet weet kunnen wij je leren
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent woonachtig in (de buurt van) Sliedrecht en/of ben je in het bezit van een auto
  • Je volgt een hbo opleiding richting HRM/P&A of soortgelijk
Verder 
  • Ben je nieuwsgierig, leergierig en durf je vragen te stellen
  • Ben je enthousiast en houdt je van aanpakken
Dit bieden wij jou

Het is een meewerkstage; jouw werkdagen gaan alle kanten op, geen dag is hetzelfde. Wij zien stagiairs als volwaardige collega’s. Uiteraard zorgen wij voor goede begeleiding op de werkplek waardoor jij je binnen de stage kunt ontwikkelen.

Je komt te werken bij een groeiend en dynamisch familiebedrijf. De werksfeer is goed en informeel. We hebben aandacht voor elkaar en dat zie je terug in de collegiale omgang met elkaar, een actieve personeelsvereniging en de maandelijkse vrijdagmiddagborrel.

Wij bieden je een leerzame stageplaats, waarin jij belangrijke taken uitvoert en alle facetten van het vak kunt zien. Je ontvangt een stagevergoeding van € 350,- per maand, o.b.v. 40-urige werkweek. Je hebt recht op reiskostenvergoeding en vakantiedagen.

Over ons

Royal Van der Leun is meer dan 100 jaar actief in de elektrotechniek en werkt over de hele wereld aan installatieprojecten. Zowel in de maritieme industrie, utiliteit, bagger en offshore. Onze specialismen hebben we ondergebracht in drie divisies: Maritieme installaties, Metaalbewerking en Elektrotechniek. Met onze 230 medewerkers werken we samen aan innovatieve en betrouwbare geïntegreerde oplossingen voor topbedrijven wereldwijd. Royal Van der Leun​ wil de wereld voor ​haar​ klanten kleiner maken door hen wereldwijd lokaal te ontzorgen.​​ Zo hebben we naast ons hoofdkantoor in Sliedrecht ook vestigingen in o.a. Roemenië, China, Vietnam , Singapore , Brazilië ,Midden Oosten en Noord-Amerika.

Informatie en solliciteren

Heb je vragen? Bel dan naar 0184-413288 en vraag naar Heidi Heemskerk (HR Adviseur).

Wanneer je interesse hebt om bij ons stage te lopen, dan zien wij jouw motivatie en CV graag tegemoet via onderstaande button.

Meer stageplaatsen

Open sollicitatie

Staat dé stageplaats of afstudeeropdracht er voor jou niet bij? Stuur ons gerust een bericht. We kunnen dan samen kijken hoe we invulling kunnen geven aan je stage of afstudeeropdracht.

Lees meer
Open sollicitatie