Leerling Monteur Beveiligingssystemen - BBL

Als leerling leer je het monteren, installeren en onderhouden van diverse systemen, zoals camerasystemen, alarmsystemen, toegangscontrolesysteem, brandmeldinstallaties en netwerkbeheer.

Ook leer je het testen van deze installaties. Het onderhoud aan de installaties of het verhelpen van storingen wordt door jou uitgevoerd.

Je bereid je werkzaamheden op kantoor zodanig voor zodat de systemen plug en play aangesloten kunnen worden bij de klant en je verwerkt alle gegevens op formulieren en in systemen.

DIT BRENG JE MEE  
  • Je hebt een afgeronde (V)MBO opleiding en start met een BBL-opleiding niveau 3 of 4
  • Je hebt VCA of bent bereid deze te behalen
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Rijbewijs B is een pre
 VERDER
  • Ben je bereid te reizen in binnenland
  • Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken
  • Durf je vragen te stellen en ben je leergierig
DIT BIEDEN WIJ JOU

Wanneer je bij ons je BBL-opleiding volgt via een reguliere onderwijsinstelling, vergoeden wij deze kosten vanuit ons studiekostenreglement. Ook zullen we je opleiden voor Monteur Beveiligingssystemen (MBV). Je volgt je opleiding bij Royal van der Leun waar aansluitend zicht is op een vast dienstverband.

Je komt te werken bij een groeiend en dynamisch familiebedrijf. De werksfeer is goed en informeel. We hebben aandacht voor elkaar en dat zie je terug in de collegiale omgang met elkaar, een actieve personeelsvereniging en een maandelijkse vrijdagmiddagborrel.

Je krijgt een salaris passend bij jouw leeftijd, opleiding en werkervaring. Dit wordt al in een vroeg stadium met je besproken. Wij werken onder de cao Metaal en Techniek. Je hebt recht op reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen bij een voltijds dienstverband. Ook word je aangemeld bij het Pensioenfonds voor de Metaal en Techniek en heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering.

OVER ONS

Van der Leun Electrobouw is de partner voor de aanleg en uitbreiding van elektrische installaties in de industrie en utiliteitsbouw. We zijn gespecialiseerd in de volledige integratie van de verschillende systemen. We leveren ook losse systemen, zoals inbraak-, licht-, kracht- en verlichtingsinstallaties, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, Cctv en domotica.

Van der Leun is meer dan 100 jaar actief in de elektrotechniek en werkt over de hele wereld aan installatieprojecten. Zowel in de maritieme industrie, utiliteit, bagger en offshore. Onze specialismen hebben we ondergebracht in drie divisies: Maritieme installaties, Metaalbewerking en Elektrotechniek. Met onze 230 medewerkers werken we samen aan innovatieve en betrouwbare geïntegreerde oplossingen voor topbedrijven wereldwijd. Van der Leun​ wil de wereld voor ​haar​ klanten kleiner maken door hen wereldwijd lokaal te ontzorgen.​​

INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Heb je een vraag over de inhoud van de functie? Bel dan naar 0184-413288 en vraag naar Tim Adema (Projectleider).

Denk jij dat de functie van Leerling Monteur echt wat voor jou is? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande button.

Meer stageplaatsen

Open sollicitatie

Staat dé stageplaats of afstudeeropdracht er voor jou niet bij? Stuur ons gerust een bericht. We kunnen dan samen kijken hoe we invulling kunnen geven aan je stage of afstudeeropdracht.

Lees meer
Open sollicitatie

HBO meewerkstage Human Resources

Ben jij op zoek naar een afwisselende meewerkstage op het gebied van HRM en ben je momenteel bezig met een HBO studie richting HRM? Wil jij het vak graag in een dynamische praktijk leren kennen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer
HBO meewerkstage Human Resources